M-Audio MobilePre USB – USB Beslemeli, Pre-amplifikatörlü USB Ses Kartı

MobilePre USB, notebook bilgisayarınızın ihtiyaçları için tasarlanmış olan, dahili ses kartlı bir mikrofon preamplifikatörüdür. İki adet mikrofon/enstrüman amplifikatörü ve gitar ile bass kayıdı için ideal olan bir adet yüksek-empedanslı enstrüman girişi ile toplam 3 farklı giriş ve çıkışı sayesinde Mobile Pre USB her türlü uygulama için maximum esnekliği sağlamaktadır. Mobilepre USB tümü ile USB portundan beslemeli ender ses kartlarından biridir. Rakiplerinden farklı olarak 0-latency monitöring sayesinde kusursuz ve profesyonel bir kayıt imkanı sağlamaktadır.


ÜZ
ELLİKLERİ

2 x 2 16-bit/48kHz analog I/O 48v phantom powerlı 2 mikrofon girişi (XLR beslemeli) stereo mikrofon input (1/8â??) 2 yüksek-empedansâ?? lı enstruman/line girişi (balanslı/balanssız 1/4â?? TRS) 2 mono line seviyesi çıkışı (balanssız 1/4â?? @ -10dBV) Stereo line çıkış (1/8â??) Seviye kontrollü stereo kulaklık çıkışı Her kanal için ayrı kazanç kontrolü (+40 dB max) Yazılım seviye kontrollü sıfır-latency hardware direct monitoring (mono/stereo) Tam esnek kullanım için USB-desteği Ableton Live Lite 4 yazılımı da beraberinde gelmekte.


UYUMLULUK

ASIO 2 MME Sound Manager DirectX Mac OS X Core Audio / Core MIDI


Minimum Sistem Gereksinimi (PC)

Windows 98SE / Me / 2000 (SP4) / XP (SP1 or higher)* Pentium II 350 w/ 64MB RAM * Sadece Home ve Professional Edition. şu anda Windows    Media Center Editionâ??ı desteklememekte .

Minimum Sistem Gereksinimi (MAC)

G3* 300MHz/G4* 350MHz OS 9.2.2, 64MB RAM; OS X 10.2.6 or greater, 128MB RAM * Yerleşik USB portâ?? u gerekmekte. G3/G4 hızlandırıcı kartlarını desteklememekte.     





Merhabalar 17 Mayıs 2016 tarihli bu bilgi verici yazımızı DURSUN ÜŞENMEZ yazarımız Bilgi Ustamız sitemizde, M-Audio MobilePre USB – USB Beslemeli, Pre-amplifikatörlü USB Ses Kartı başlıklı konu hakkında bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaştı kendisine teşekkür ederiz.



0 yorum:

Yorum Gönder