Gmail’’de E-Posta Adresleri Nasıl Engellenir?

Google'’ın e-posta servisi olan Gmail, milyonlarca kişi tarafından sevilerek kullanılmaktadır. Gmail’le ilgili merak edilen konulardan biri Gmail'’de e-posta adresleri nasıl engellenir sorusudur. Bu kolay işlemin yapılabilmesi için yapılacak en basit yol mail gönderen kişinin engellenmesidir.

Kullanıcıların rahatsız olduğu ve konulardan biri de spam filtresini atlatarak gelen istenmeyen maillerdir. Kullanıcının hiç ilgi duymadığı, hiç de ilgisi olmadığı konularla ilgili gelen bu maillerden kurtulmanın en temel yolu, o mailin geldiği postayı engellemektir.

Masaüstü Versiyonda Gmail Engellenmesi

Bir e-postanın tekrar alınması istenmiyorsa o e-posta açılır ve sağ tarafta üstte tarih bulunan kısmın yanındaki ok simgesi tıklatılır. Gelen menüde ….adlı göndereni engelle yazan yere tıklanır ve artık o kişiden gelen e-postalardan bu şekilde kurtulabilir.

Mobil Versiyonda Gmail Engellenmesi

Gmail'’de e-posta adresleri nasıl engellenir konusunda mobil uygulamada da aynı işlem yapılarak istenmeyen e-postalardan kurtulmak mümkündür. İstenmeyen e-posta açılarak sağ üst kısımdaki butona basılır ve oluşan menüden ….adlı kullanıcıyı engelle seçeneği tıklanarak o kişiden mail almaktan kurtulabilir.

Yazar: Ensar Türkoğlu

    





Merhabalar 8 Haziran 2016 tarihli bu bilgi verici yazımızı SEMİNA GEÇİCİ yazarımız Bilgi Ustamız sitemizde, Gmail’'de E-Posta Adresleri Nasıl Engellenir? başlıklı konu hakkında bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaştı kendisine teşekkür ederiz.



0 yorum:

Yorum Gönder