Ofis Dekorasyonunda Altın Kurallar

Ofis dekorasyonu, verimli bir çalışma ortamı oluşturulması, ortamda ferahlık sağlanması gibi pek çok husus dikkate alınarak yapılmalı. Dekorasyon çalışması yaparken ofisin hangi iş alanı için kullanılacağı da önemli. Örneğin resmiyet ve ciddiyet gerektiren bir ofis ile yaratıcılık yönünü güçlendiren bir ofis, aynı dekorasyona sahip olamaz.

Hukuk bürosu koyu renk mobilyalar ve keskin hatları bulunan öğeler ile dekore edilmeli. Yaratıcılığın ön planda olduğu reklamcılık ofislerinde ise renkler, grafikler, konfor ve rahat bir ortam ön planda tutulmalı. Genel olarak ofislerin dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken hususları şu şekilde sıralayabiliriz.

Ofis Çalışanlarının Rahat Ettiği Bir Ortam Yaratılmalı

Ofis mobilyaları konfor düzeyi yüksek tasarımlar arasından seçilmeli. Özellikle çalışma sandalyeleri ve çalışma masaları ideal ebatlarda, rahat ve fonksiyonel olmalı. Ancak iç mekanın genişliğine uygun mobilyaların tercih edilmesi de önemli bir unsur. Dayanıklı ve uzun ömürlü mobilyaların tercih edilmesi finansal açıdan avantaj sağlar.

Duvarlar Açık ve Canlı Renk Tonlarında Olmalı

Duvarların rengi iş verimliliğinde en önemli faktör. Eğer kreatif bir alan ortaya çıkarılmak isteniyorsa mutlaka açık ve canlı renk tonları tercih edilmeli. Kahverengi, lacivert gibi renkler ofis duvarları için ideal olmaz. Bej, sarı, mavi ve pembe renklerinin açık tonları tercih edilebilir. Daha önce pek çok araştırma ile kanıtlandığı üzere, duvarlarda açık renk tonlarının kullanılması çalışma verimini arttırıyor.

Dağınıklığı Önleyen Çok Amaçlı Ofis Dolapları

Dekorasyon çalışmasının ardından kısa bir süre sonra ofiste dağınık bir görünüm oluşabilir. Bu yüzden ofislerde çok amaçlı ofis dolapları da bulundurulmalı. Bu dolaplar mekanlarda "ölü alan" olarak tabir edilen kıyı ve köşelerde konumlandırılabilir. Hem ofisteki yürüyüş alanlarını engellemez hem de bu alanlar değerlendirilmiş olur. Ayrıca arşiv dolapları gibi daha kısa tasarlanmış mobilyaların üzeri fotokopi makinesi gibi cihazların konumlandırılması görevini de üstleniyor.

Ofis İhtiyaçlarınızı Online Olarak Avansas.com ile Karşılayın

Ofis dekorasyonu için ihtiyaç duyduğunuz ürünleri farklı farklı mağazalardan dolaşarak temin etmek ve bunlar arasında kıyas yapmak oldukça zor. Üstelik ilk ziyaret ettiğiniz mağazadaki ürünün detayları bir sonraki ziyaret edeceğiniz mağazada aklınızda kalmayabilir, bu da iki ürün arasında karşılaştırma yapmak istediğinizde sizi zor durumda bırakacaktır. Oysa ki bunun çok daha pratik ve çok daha cazip bir yolu var.

ihtiyaç duyabileceğiniz her ürün çeşidini internetten online olarak sipariş vererek temin edebilirsiniz. Hem ihtiyaçlarınızı belirleme hem de online sipariş verme şansını size sunan www.avansas.com uygun fiyat avantajları eşliğinde ofis dekorasyonunuzu kolaylıkla tamamlamanızı sağlıyor.

Zengin ürün çeşidi yelpazesi ve rekabetçi fiyatlar, firmanın en çok tercih edilen online ofis marketi olmasını sağladı. Ofis mobilyalarından ofis cihazlarına, aksesuar çeşitlerinden ofis sarf malzemelerine kadar aradığınız her ürünü alternatifleri ile birlikte sitede hemen bulabiliyorsunuz. Siparişleriniz kısa sürede adresinize teslim ediliyor. Firmanın online satış sitesini ziyaret etmeden ofisinizi dekore etmeyin.



Merhabalar 14 Haziran 2016 tarihli bu bilgi verici yazımızı SERKAN ÖZTOPRAK yazarımız Bilgi Ustamız sitemizde, Ofis Dekorasyonunda Altın Kurallar başlıklı konu hakkında bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaştı kendisine teşekkür ederiz.



0 yorum:

Yorum Gönder